ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι «σκασμένοι» παίκτες και το «μπράβο» του Δώνη

Η αντίδραση του Γιώργου Δώνη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι «σκασμένοι» παίκτες και το «μπράβο» του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι, αλλά η νίκη δεν ήρθε για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Το γεγονός αυτό έφερε… μίνι απογοήτευση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να είναι «σκασμένοι» για το γεγονός πως δεν μπήκε έστω ένα γκολ, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Βλέποντας τους έτσι, ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό, απονέμοντάς τους τα εύσημα για την εμφάνισή τους και ζητώντας τους να μην απογοητεύονται, καθώς η απόδοσή τους ήταν κάτι παραπάνω από καλή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, ο Δώνης ζήτησε ανάλογη προσπάθεια και στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.