ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Μοναδική… παραφωνία το «μηδέν» (pic)

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος της ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε και από στατιστικής πλευράς.

Παναθηναϊκός: Μοναδική... παραφωνία το «μηδέν» (pic)

Στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι, πλην ελάχιστων στιγμών, ο Παναθηναϊκός είχε το πάνω χέρι και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα του έδινε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» είχαν περισσότερο πάθος, κέρδισαν τις περισσότερες «μονομαχίες» σε ατομικό επίπεδο και κυρίως, έχασαν τις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, ο φωτεινός πίνακας του ΟΑΚΑ «κόλλησε» στο 0-0. Έλειψε από τους «πράσινους» το γκολ που θα υπέγραφε φαρδιά-πλατιά την υπεροχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η στατιστική ενισχύει όσα γράφτηκαν παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός είχε 13 προσπάθειες για γκολ, ανάμεσά τους δύο κλασικές ευκαιρίες, υποχρεώνοντας τον Μπάρκα σε οκτώ αποκρούσεις, ενώ η ΑΕΚ δοκίμασε πέντε φορές την τύχη της, αναγκάζοντας τον Διούδη να επέμβει δύο φορές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.