ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η απάντηση του Ίβανσιτς στην ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)

Το «τιτίβισμα» του Αντρέας Ίβανσιτς στο «ευχαριστώ» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η απάντηση του Ίβανσιτς στην ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Αντρέας Ίβανσιτς ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Αυστριακό για την προσφορά του στο τριφύλλι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έπεσε στην αντίληψη του Ίβανσιτς, ο οποίος την κοινοποίησε στο Twitter, λέγοντας με τη σειρά του το δικό του «ευχαριστώ» στους «πράσινους» για την κοινή τους πορεία, που κράτησε για τρεις σεζόν.

https://twitter.com/andivan/status/1059429474041765889

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

΄

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.