ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Προβοκατόρικα μυθεύματα για Πασκουάλ

Διαψεύδουν κατηγορηματικά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα όσα γράφτηκαν περί παραίτησης του Τσάβι Πασκουάλ από την τεχνική ηγεσία.

Προβοκατόρικα μυθεύματα για Πασκουάλ

Διαψεύδουν κατηγορηματικά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα όσα γράφτηκαν περί παραίτησης του Τσάβι Πασκουάλ από την τεχνική ηγεσία.

Οπως φαίνεται, για μια ακόμη φορά τα fake news κάνουν… πάρτι. Λογαριασμός στο twitter ανέβασε πριν από λίγο “πληροφορίες”, σύμφωνα με τις οποίες, ο Καταλανός προπονητής παραιτείται από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, λόγω διαφωνιών με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ολα αυτά μόλις μια μέρα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Το τιτίβισμα “βγήκε” στον ελληνικό Τύπου και οι “πράσινοι” αναγκάστηκαν να πάρουν θέση, διαψεύδοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο. “Δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα αυτά είναι προβοκατόρικα μυθεύματα”, τόνιζαν από το “τριφύλλι”. Κανένα θέμα, από έναν… ανύπαρκτο λογαριασμό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.