ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ατάκα του Πέσιτς για τον φόβο της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ

Τι δήλωσε ο τεχνικός των μπλαουγκράνα για το ματς της Τετάρτης.

Η ατάκα του Πέσιτς για τον φόβο της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έκανε δηλώσεις για το αποψινό ματς της Μπαρτσελόνα με την Αρμάνι, αναδεικνύοντας μάλιστα την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα μπήκε φοβισμένη στο παρκέ, θέλοντας να αναδείξει τα αίτια της ήττας από την ομάδα του Πασκουάλ: «Είναι σημαντικό γεγονός πως παρά την ήττα στην Αθήνα, συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε το τέμπο ως το φινάλε. Αρχίσαμε με λίγο φόβο αλλά αντιδράσαμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...