ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Από τη γκολάρα στο Φάληρο μέχρι το… συστημένο «γράμμα» στον Μακέντα! (vids)

Ο Εργκούς Κάτσε άρχισε να γίνεται παραγωγικός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το φοβερό γκολ του στο Φάληρο ήταν μόνο η αρχή...

Από τη γκολάρα στο Φάληρο μέχρι το... συστημένο «γράμμα» στον Μακέντα! (vids)

Ο Φεντερίκο Μακέντα ξέρει μπάλα. Το τελείωμά του απέναντι από τον Μέγιερι ήταν εξαιρετικό, «σεντερφορίσιο», όπως αναφέρονται τέτοιες κινήσεις στην ποδοσφαιρική αργκό. Όμως, εξίσου υπέροχη ήταν και η δημιουργία της φάσης που έκρινε το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Ο Εργκούς Κάτσε βρήκε με μακρινή μπαλιά, λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, τον Ιταλό φορ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Σε γκολ όπως αυτό, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα credits πηγαίνουν εξ ημισείας στον δημιουργό και τον εκτελεστή.

Ο Εργκούς Κάτσε φρόντισε να δώσει για ακόμη μια φορά τη λύση, συνεχίζοντας το σερί των παραγωγικών εμφανίσεών του με το τριφύλλι. Σερί που ουσιαστικά ξεκίνησε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όταν πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, ζύγισε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Σα. Έκτοτε, ο Αλβανός μέσος φροντίζει να δίνει το κάτι παραπάνω, όσον αφορά τον τομέα της δημιουργίας, προσφέροντας στον Δώνη μια ακόμη λύση.

Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη γκολάρα που σημείωσε, μέχρι τη χθεσινή ασίστ του στο γκολ του Μακέντα, ο Κάτσε αποδεικνύει την αγωνιστική του άνοδο. Έχει καταγράψει ως τώρα 9 συμμετοχές και 588 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, με απολογισμό 2 τερμάτων και 2 ασίστ, τα οποία προήλθαν στα τελευταία πέντε ματς.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κάτσε σκόραρε στο «Καραϊσκάκη», έδωσε την ασίστ στον Μακέντα για το δεύτερο γκολ του στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ισοφάρισε προσωρινά με κεφαλιά κόντρα στον ΟΦΗ και χθες έβγαλε μπαλιά… συστημένο γράμμα στον Ιταλό συμπαίκτη του. Ενδιάμεσα, υπήρξε και το ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο είναι το μοναδικό ανάμεσα στα πέντε τελευταία παιχνίδια που συμμετείχε μεν, αλλά δεν είχε συνεισφορά στην επίθεση. Διόλου άσχημος απολογισμός…

https://www.youtube.com/watch?v=Y5JH8ktxq98

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.