ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εικόνα ανησυχητική , αλητεία Παπαδόπουλου!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την ισοπαλία με την ΑΕΛ, την κακή εικόνα της ομάδας και τα όργια του διαιτητή Παπαδόπουλου.

Ο panathinaikos24.gr/tag/tasos-nikologiannis/' title='ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ'>Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την ισοπαλία με την ΑΕΛ, την κακή εικόνα της ομάδας και τα όργια του διαιτητή Παπαδόπουλου.

Άλλο ένα παιχνίδι μέσα στο 2019 ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει. Αυτή την φορά η Λάρισα πήρε 1-1 αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 1ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Γκοίκοβιτς, που έκανε πέναλτι στον Μακέντα και αυτός έκανε το 1-0. Ολοι πίστεψαν τότε, ότι το ματς τελείωσε και η ομάδα θα βάλει δύο, τρία γκολ και θα κάνει συντήρηση ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά δεν έκανε και φάσεις με παίκτη παραπάνω. Μία ευκαιρία του Εμανουηλίδη, άλλη μία του Κουλιμπαλί στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα, ένα σουτ και μία κεφαλιά του Κουρμπέλη. Αυτός ήταν επιθετικά όλος ο Παναθηναϊκός, που εκτός όλων των άλλων έκανε και την χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Προβλέψιμος, χωρίς καμία κίνηση χωρίς την μπάλα, με μονότονη ανάπτυξη με σέντρες είτε από τον Εμανουηλίδη, είτε από τον Ινσούα, που ήταν βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών της Λάρισας. Ο Δώνης άλλαξε και συστήματα (3-5-2, 4-4-2) και παίκτες (Αλτμαν, Μουνιέ, Χατζηθεοδωρίδης), αλλά η εικόνα ήταν το ίδιο απογοητευτική και όλοι οι παίκτες ήταν σε πολύ κακό βράδυ. Η εικόνα της ομάδας είναι ανησυχητική από την αρχή του 2019 και το πρόγραμμα, που ακολουθεί μοιάζει με βουνό. Δεν θέλει και πολύ να πάρει την ομάδα από κάτω. Και πέρα από αυτό, από ένα ακόμα ατομικό λάθος (Μαυρομάτης) η Λάρισα βρήκε την ευκαιρία με τον Ντελεντιτς και έκανε το γκολ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει, ότι δεν πρέπει να πάρεις αυτό, που δικαιούσαι.

Ο Παπαδόπουλος στο 87′ δεν έχει δώσει ένα από τα πέναλτι της χρονιάς. Ο Μακέντα είναι έτοιμος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από γύρισμα του Κουλιμπαλί, αλλά ο Ζίζιτς τον τράβηξε από την φανέλα και τον έριξε κάτω. Ολοι το είδαν το πέναλτι, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν έδωσε τίποτα. Είπε μετά, ότι έδωσε επιθετικό φάουλ, κάτι που δεν έχει δώσει ποτέ. Η συμπεριφορά του ήταν αλήτικη και ολοκληρώθηκε και στις καθυστερήσεις, που από τα 5 λεπτά παίχτηκαν 2,50 και στο υπόλοιπο διάστημα οι παίκτες της Λάρισας ήταν κάτω, για να κερδίσουν χρόνο. Και υπάρχει και άλλο ένα πέναλτι σε τράβηγμα του Κουρμπέλη στον Καρανίκα στο 51′, που φυσικά ούτε αυτό δόθηκε.

Ο Παναθηναϊκός είναι ΝΑΝΟΣ διοικητικά και οι διαιτητές τα βρίσκουν και τα κάνουν. Για αυτό λέω, ότι ΟΛΟΙ οι Ελληνες διαιτητές πρέπει να πάνε στα σπίτια τους και να σφυρίζουν ξένοι ακόμα και στα… τοπικά πρωταθλήματα.

*Η απόφαση για να μην γίνει ένσταση για το ματς με την Λαμία ήταν απόλυτα σωστή, αλλά να μιλάει η διοίκηση Αλαφούζου, για τα ιδεώδη και την ιστορία του Παναθηναϊκού, που την έχει ξεφτιλίσει με όσα έγιναν πέρυσι είναι ντροπή.

Exit mobile version