ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου: «Είναι στον σωστό δρόμο ο Παναθηναϊκός»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξέφρασε την οπτική του για το μέλλον του Παναθηναϊκού, με αφορμή τη συμπλήρωση 111 χρόνων από την ίδρυσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου στην κάμερα της Nova:

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν μπορούμε να πούμε να τα εκατοστίσει ο Παναθηναϊκός γιατί έχει ήδη κλείσει τα 100. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι τα χιλιάσει γιατί ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στα 111 χρόνια ιστορίας πόσο μεγάλο σωματείο είναι. Από τους φιλάθλους που έχουν επανδρώσει αυτή την ομάδα και έχουν εναποθέσει τα όνειρά τους. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία καλή περίοδο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Έχει βρει τους ανθρώπους που απαρτίζουν το τιμ και τον έχουν βάλει σε έναν σωστό δρόμο με πλάνα και προγράμματα που μπορεί να είναι διετίας – τριετίας αλλά είναι προγράμματα που θα εκτοξεύσουν τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αξίζει τη συμπαράσταση του κόσμου προς τον Νίκο Νταμπίζα, τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο τους, τους ανθρώπους στα γραφεία. Χωρίς αυτούς ο Παναθηναϊκός θα είχε καταρρεύσει. Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι τόσα χρόνια στον σύλλογο. Είναι πάρα πολλές οι αναμνήσεις, το μεσημέρι (χθες) μίλησα με τον Δώνη. Είπαμε για τα παλιά, για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού. Όταν είσαι τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό σίγουρα υπάρχουν στιγμές που συγκινείσαι».

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close