Την «επιθυμία» του να μπουν τανκς στην ΕΡΤ και να την κατεδαφίσουν άμα τη εκλογή της Νέας Δημοκρατίας ως νέας κυβέρνησης της Ελλάδας, δημοσιοποίησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικύωσης, Twitter.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής-τηλεσχολιαστής επανήρτησε tweet που ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ».
Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter πόσταρε: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε!».
Δείτε τις αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για το μέλλον της ΕΡΤ με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τη σκηνή από ελληνική ταινία* που υπονόησε ο έτερος χρήστης του twitter:
![](https://i0.wp.com/www.reader.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-02/bogdanos-1.jpg?resize=625%2C629&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.reader.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-02/bogdanos-2.jpg?resize=641%2C365&ssl=1)
*Πρόκειται για την ταινία μικρού μήκους «Ολα ειναι δρομος», παραγωγής 1998, σε σκηνοθεσία Παντελή Βουλγαρή, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αρμένης.