ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ξιφασκία: Μια αξέχαστη πράσινη κούπα

Σημαδιακός τίτλος σαν σήμερα το 1963 για το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού που κατάφερε και πήρε τα πρωτεία στην Ελλάδα.

Ξιφασκία: Μια αξέχαστη πράσινη κούπα

Σημαδιακός τίτλος σαν σήμερα το 1963 για το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού που κατάφερε και πήρε τα πρωτεία στην Ελλάδα και ο Σύλλογος δεν ξεχνά τη στιγμή.

Ο ΠΑΟ είχε μια εξαιρετική φουρνιά αθλητών εκείνη την περίοδο και φρόντισε να πρωταγωνιστήσει στο ξίφος μονομαχίας αλλά και στη γενική βαθμολογία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.