ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βραβεύει Ανδρίτσο ο Παναθηναϊκός – Παρούσα η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ Εφήβων

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει τον Λιβέρη Ανδρίτσο στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ΟΑΚΑ η εφηβική ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού», η οποία κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Βραβεύει Ανδρίτσο ο Παναθηναϊκός - Παρούσα η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ Εφήβων

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στην αναμέτρηση με την Real Madrid (28/3, 21.00), όπου το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο καθώς έχει ήδη σημειωθεί sold out στα εισιτήρια, θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο και τον Μιχάλη Κυρίτση, θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, ο Λιβέρης Ανδρίτσος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.570 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λιβέρης Ανδρίτσος γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1959 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Έσπερο. Εκεί παρέμεινε ως το 1982, όταν και μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Με την πράσινη φανέλα κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1984 και το κύπελλο το 1983 και το 1986. Ολοκληρώνοντας την καριέρα του ο Λιβέρης Ανδρίτσος βρέθηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού με 2088 πόντους, ενώ σήμερα κατατάσσεται πέμπτη θέση. Ο κ. Ανδρίτσος ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του 1987. Με δικές του βολές ο τελικός ενάντια στη Σοβιετική Ένωση οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Ελλάδα κατέκτησε το τρόπαιο!

Επίσης, στον κρίσιμο αγώνα με την Real Madrid το «παρών» στις εξέδρες θα δώσει και η εφηβική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, ως επίσημη προσκεκλημένη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...