ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Ξεχάσαμε τη γενική εικόνα του δεύτερου γύρου και μας πείραξε ο ΟΦΗ;

Ο Παναθηναϊκός που είδαμε κόντρα στον ΟΦΗ ήταν ο ίδιος Παναθηναϊκός που βλέπουμε στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου γύρου. Περισσότερο είναι μαγκιά του ΟΦΗ, παρά ντροπή του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος

Ξεχάσαμε τη γενική εικόνα του δεύτερου γύρου και μας πείραξε ο ΟΦΗ;

Γελάνε και τα σημαιάκια του κόρνερ με όλους αυτούς που βγήκαν… παγανιά από χθες το βράδυ και άρχισαν να ζητούν την παραίτηση του Δώνη, την απομάκρυνση του Νταμπίζα, τη… σκούπα σε όλο το ρόστερ. Επειδή, λέει, έκατσαν και έχασαν από τον ΟΦΗ. Λες και αν ήθελαν να κάτσουν από τον ΟΦΗ θα το έκαναν με άσο ημίχρονο, διπλό τελικό.

Προφανώς τους θεωρούν τόσο στόκους όλοι αυτοί οι προπονητές και οι ξερόλες των social media, που δεν καταλαβαίνουν ότι ένα ματς που στήνεται δε… φαίνεται. Στήνεται και δεν το παίρνεις χαμπάρι.

Και προφανώς όλοι αυτοί ξέχασαν πως ο Παναθηναϊκός σχεδόν σε όλο το δεύτερο γύρο έχει μια εικόνα αποσύνθεσης, δε βγάζει στο γήπεδο τη φρεσκάδα που έβγαζε στο πρώτο μισό, δεν παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο, είναι ξενερωμένος απ’ όλα όσα του συνέβησαν, με τιμωρίες, επεισόδια, τραυματισμούς.

Λες και είδαμε άλλον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά. Λες και είδαμε άλλον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Λες και ήταν καλύτερος κόντρα στην Ξάνθη ή στη Λάρισα. Λες και δεν έκανε πειράματα ο Δώνης με τον Απόλλωνα, αλλά μόνο με τον ΟΦΗ που ήθελε να του δώσει το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός που είδαμε κόντρα στον ΟΦΗ ήταν ο ίδιος Παναθηναϊκός που βλέπουμε στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου γύρου. Μια ομάδα που “αγκομαχεί” να σκοράρει, που δεν έχει ταχύτητα, καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και υψηλή ένταση. Και βρήκε απέναντί του έναν ΟΦΗ ορκισμένο για να κερδίσει και να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Περισσότερο είναι μαγκιά του ΟΦΗ, παρά ντροπή του Παναθηναϊκού. Ας δούμε κάποια στιγμή σ’ αυτή τη χώρα και τον αντίπαλο. Ας του βγάλουμε μια φορά το καπέλο. Ας τον σεβαστούμε, δεν είναι κακό.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.