ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο – σοκ από τη Βενεζουέλα: Στρατιωτικό όχημα πέφτει πάνω σε διαδηλωτές

Κλιμακώνεται η ένταση στην Βενεζουέλα, καθώς τόσο ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο όσο και ο αντίπαλος του, ηγέτης της αντιπολίτευσης, Χουάν Γκουαϊδό ζήτησαν από τους οπαδούς τους να βγουν στον δρόμο σε υποστήριξη τους.

Βίντεο - σοκ από τη Βενεζουέλα: Στρατιωτικό όχημα πέφτει πάνω σε διαδηλωτές

Κλιμακώνεται η ένταση στην Βενεζουέλα, καθώς τόσο ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο όσο και ο αντίπαλος του, ηγέτης της αντιπολίτευσης, Χουάν Γκουαϊδό ζήτησαν από τους οπαδούς τους να βγουν στον δρόμο σε υποστήριξη τους.

Ενα όχημα της Εθνοφρουράς της Βενεζουέλας παρέσυρε διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από μια στρατιωτική βάση στο Καράκας, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν πέτρες και χτυπούσαν τα οχήματα με ρόπαλα, λίγες ώρες αφότου ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε τον στρατό να ξεσηκωθεί και να τον στηρίξει.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 372.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, πολλοί κάτοικοι του Καράκας είχαν συγκεντρωθεί κοντά στη στρατιωτική βάση Λα Καρλότα για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Γκουαϊδό. Με το πλήθος ενώθηκαν και στρατιώτες που έφεραν γαλάζιες κορδέλες οι οποίες συμβολίζουν τη «νέα αρχή», όπως είπε ένας από αυτούς στο τηλεοπτικό κανάλι NTN24 της Κολομβίας.

Μέλη της Εθνοφρουράς που πήραν το μέρος του Χουάν Γκουαϊδό συγκρούστηκαν με στρατιώτες πιστούς στον πρόεδρο Μαδρού κοντά στην βάση.

Ένας αξιωματικός στη βάση Λα Καρλότα είπε στο φιλοκυβερνητικό κανάλι Telesur ότι οι αναφορές περί «λιποτακτών» είναι λανθασμένες. Τόνισε ότι οι στρατιώτες που παραμένουν πιστοί στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο έχουν υπό τον έλεγχό τους τη βάση.

Ενσωματωμένο βίντεο
CNW@ConflictsW

A video showing the moment Pro-Guaido protestors were run over by a GNB vehicle near La Carlota airbase

Πηγή: skai

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.