ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

72 νεκροί από καρκίνο: Το θανάσιμο μυστικό του «ελληνικού Τσέρνομπιλ» το ήξεραν ελάχιστοι

Το Ελλενίτ λειτούργησε για περίπου 29 χρόνια. Εκατοντάδες άνθρωποι που εργάστηκαν σε αυτό έχασαν τη ζωή τους και αδιευκρίνιστος είναι ο αριθμός των κατοίκων της περιοχής που πέθαναν για τους ίδιους λόγους.

72 νεκροί από καρκίνο: Το θανάσιμο μυστικό του «ελληνικού Τσέρνομπιλ» το ήξεραν ελάχιστοι

Τον Ιούλιο του 1982, μια σειρά από εργατικά συνδικάτα του Καναδά, οργάνωσαν μια μεγάλη εκδήλωση με τίτλο: «Η Δίκη του Αμιάντου». Η κίνηση εκείνη υπήρξε εξαιρετικά μαζική και ενωτική και στόχος της δεν ήταν άλλος από το να αναδείξει το πόσο βλαβερή είναι η ενασχόληση με το συγκεκριμένο ορυκτό. Κάτι λιγότερο από χρόνο αργότερα, η Ένωση Ελλήνων Χημικών σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ οργάνωσε αντέγραψε την κίνηση που είχε γίνει στον Καναδά.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ