Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία για Φριντέτ

Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία για Φριντέτ

Παναθηναϊκός: Φουντώνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες για ενδιαφέρον των "πρασίνων" για τον 30χρονο Αμερικανό γκαρντ.

Παναθηναϊκός για Τζίμερ Φριντέτ; Τις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η φημολογία σχετικά με έντονο ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδος για τον 30χρονο combo guard, Τζίμερ Φριντέτ. Πρόκειται για μία περίπτωση παίκτη με αρκετή εμπειρία από το ΝΒΑ (241 συμμετοχές), που αποτελεί “συμπάθεια” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφραστεί δημοσίως με τα καλύτερα λόγια για την αξία του) και είναι στη λίστα των free agent καθώς πριν από τρεις ημέρες αποχώρησε από τους Ουόριορς, όπου είχε ενσωματωθεί για το Summer League.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν παίκτη στη θέση αυτή (κυρίως στο “2”) και ο Φριντέτ είναι από τις περιπτώσεις που έχουν και με το παραπάνω το “πακέτο”. Όπως προαναφέρθηκε, οι φήμες υπάρχουν και μάλιστα φούντωσαν μετά την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ακολούθησε τον εν λόγω παίκτη στα social media. Μένει να φανεί, εάν θα προχωρήσει μια τέτοια περίπτωση και εν τέλει ο Παναθηναϊκός “πυροδοτήσει”… τη βόμβα Φριντέτ, φέρνοντας στην Ελλάδα έναν ΝΒΑer.

O Φριντέτ έχει αγωνιστεί στους Κινγκς, στους Μπουλς, στη Νέα Ορλεάνη και το Φοίνιξ. Έπειτα, ακολούθησαν δύο σεζόν στην Κίνα (Σανγκάι Σαρκς). Έπειτα αγωνίστηκε για ένα διάστημα στους Σανς και πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τους Ουόριορς, όπου δοκιμαζόταν στο Summer League, μένοντας free agent.

https://www.youtube.com/watch?v=ofFvylWLNrc

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ