ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Νούνες έχει παίξει στο Καραϊσκάκη και πήρε διπλό

Ο Νούνες έχει περάσει από το Φάληρο, επιστρέφοντας... νικητής.

Ο Νούνες έχει παίξει στο Καραϊσκάκη και πήρε διπλό

Ο Ζοάο Νούνες είναι από χθες, Τρίτη, με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του 23χρονου Πορτογάλου αμυντικού, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να βοηθήσει το τριφύλλι για την καλύτερη δυνατή πορεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νούνες γνωρίζει μερικά πράγματα για την Ελλάδα, έχοντας αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο παρελθόν.

Ως μέλος της ομάδας Νέων της Μπενφίκα, ο Νούνες είχε αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του Youth Champions League, τη σεζόν 2013/14. Με τον Νούνες στη σύνθεσή της, η Μπενφίκα είχε πάρει “διπλό” στο Καραϊσκάκη (1-0), ενώ το ματς της Πορτογαλίας είχε λήξει ισόπαλο, χωρίς τέρματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.