Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δίνει απάντηση ο Ρόντγουελ – Πιο πιθανό το “ναι”

Παναθηναϊκός: Δίνει απάντηση ο Ρόντγουελ – Πιο πιθανό το “ναι”

Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" έχουν κάνει την τελική τους πρόταση στον Τζακ Ρόντγουελ και περιμένουν την απάντηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή - Αρκετές οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία.

Παναθηναϊκός: Οι “πράσινοι” έχουν κάνει την τελική τους πρόταση στον Τζακ Ρόντγουελ και περιμένουν την απάντηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή – Αρκετές οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία.

Την τελική του κίνηση έκανε για τον Τζακ Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον 28χρονο Άγγλο ποδοσφαιριστή και περιμένουν την τελική του απάντηση.

Ο Ρόντγουελ επεξεργάζεται τη νέα προσφορά του Παναθηναϊκού (η οποία είναι και η τελική) και βάζει κατω όλα τα δεδομένα, έχοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του.

Πλέον, απομένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απάντηση του Ρόντγουελ. Απάντηση η οποία θα κρίνει και τον τρόπο με τον οποίον θα συνεχιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του τριφυλλιού.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

Σε περίπτωση που ο Ρόντγουελ πει το “ναι”, τότε οι πράσινοι δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση στόπερ, διότι ο Άγγλος μπορεί να καλύψει και τη συγκεκριμένη θέση, εκτός από αυτή του αμυντικού χαφ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ