ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Αυτές είναι οι πέντε κατηγορίες deflections» (pics)

Ο Ρικ Πιτίνο παραδίδει διαδικτυακά μαθήματα προπονητικής αναλύοντας τα αγαπημένα του deflections.

Πιτίνο: «Αυτές είναι οι πέντε κατηγορίες deflections» (pics)

Ο Ρικ Πιτίνο παραδίδει και… διαδικτυακά πλέον μαθήματα προπονητικής. Για την ακρίβεια ο πρώην πράσινος προπονητής ανέλυσε τα αγαπημένα του deflections.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter:

«Πριν από 40 χρόνια ξεκίνησα να μιλάω γι’ αυτό που έχει γίνει ευρύτερα γνωστό ως deflection. Αφήστε με να σας εξηγήσω αναλυτικά γιατί ένας αριθμός +35 deflections ανά αγώνα σου προσφέρει ποσοστό νίκης 95%. Αυτές είναι οι πέντε κατηγορίες: το κανονικό deflection, όταν τα ενεργά χέρια ακουμπούν μέρος της μπάλας. Στη συνέχεια, τα κλεψίματα (ένα deflection μπορεί να οδηγήσει σε κλέψιμο). Τα μπλοκ. Το tip από πίσω, η προσπάθεια που οδηγεί σε σπουδαία τρανζίσιον άμυνα. Η ανάκτηση μιας χαμένης κατοχής. Κάνε 35 deflections και κράτα τον έλεγχο των τριπόντων του αντιπάλου σου για να κερδίσεις».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.