ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει το “ΟΚ” ο Σένκεφελντ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπαρτ Σένκεφελντ στο ματς με τον Πανιώνιο.

Περιμένει το

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ωστόσο, μετά το τέλος του ματς αισθάνθηκε έντονους μυϊκούς πόνους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, ούτως ώστε να μην καταπονηθεί περισσότερο.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα παρακολουθεί την περίπτωσή του και μόνο εάν δοθεί το “ΟΚ” από τον Γιάννη Λεβάκο, θα μπορέσει να μπει στην ενδεκάδα για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Γιώργος Δώνης θα κληθεί να επιλέξει έναν εκ των Κολοβέτσιου ή Νούνες για παρτενέρ του Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.