Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού για τους φετινούς στόχους της ομάδας, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αρχικά, μιλώντας στα κανάλια Novasports ο διεθνής σέντερ απάντησε στην φράση του Πεδουλάκη πως είναι μεγάλο στοίχημα: «Είναι μεγάλη ευθύνη για μένα αυτό που είπε ο κόουτς, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν είμαι μικρός ή όχι, τελείωσαν οι δικαιολογίες. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω, να δικαιώσω όσους περιμένουν πράγματα από εμένα. Τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει». 

Για το τι ζητάει από εκείνον ο προπονητής του Παναθηναϊκού: «Το στοίχημα το δικό μου είναι η άμυνα. Πρέπει να δώσω βάση, θα βελτιώνομαι αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση για να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες». 

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι πιο αθλητικός: «Όντως έτσι είναι, είμαστε πολύ αθλητική ομάδα, πολλά μεγάλα κορμιά, είμαι έτοιμος έχω προετοιμαστεί όλο το καλοκαίρι, το μπάσκετ αλλάζει και πάει προς σ’ αυτό το στυλ παιχνιδιού, το γρήγορο και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό». 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου