ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το νούμερο 13 έχει τη δική του ιστορία…

Ο κάτοχος της φανέλας με το νούμερο 13 της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, πέτυχε ένα μοναδικό επίτευγμα σαν σήμερα το 2016 και ο Σύλλογος δεν ξεχνά την συγκεκριμένη στιγμή.

Το νούμερο 13 έχει τη δική του ιστορία…

Ο κάτοχος της φανέλας με το νούμερο 13 της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος,  πέτυχε ένα μοναδικό επίτευγμα σαν σήμερα το 2016 και ο Σύλλογος δεν ξεχνά την συγκεκριμένη στιγμή.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τον Κύζικο στη Νέα Πέραμο ο Ανδρεόπουλος Τζούνιορ έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα και παράλληλα πραγματοποίησε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα ο 15χρονος τότε άσος αγωνιζόταν ταυτόχρονα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες,  στους Παίδες, στους Έφηβους και τους άνδρες του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας των Παμπαίδων!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ίδιο επίτευγμα  είχε  πραγματοποιήσει ο Σωτήρης Πανταλέων το 1995-96  με τη διαφορά ότι τότε δεν υπήρχε η κατηγορία των Παμπαίδων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...