ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr)

Υποχρέωση να… καθαρίσει

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη του Κυπέλλου και αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 την Παναχαϊκή στην Πάτρα στο πρώτο παιχνίδι. Πιθανή η συμμετοχή των Φάουστο και Μακέντα στην ενδεκάδα.

Υποχρέωση να... καθαρίσει

Με τον Φάουστο για πρώτη φορά στην αποστολή και πιθανότατα και στην αρχική ενδεκάδα ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός για την Πάτρα, όπου σήμερα θα δώσει το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Με στόχο φυσικά τη νίκη που θα… απλοποιήσει τα πράγματα εν όψει του επαναληπτικού στην Αθήνα.

Το Κύπελλο είναι μια… υποχρέωση για τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν να ξεχάσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα και να φύγουν με ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να πάνε πιο άνετοι στη ρεβάνς. Και φυσικά, είναι ένας θεσμός ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει στη διάθεση του τους Ζαχίντ και Μπεκ, θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά όχι όσες συνηθίζεται σε αγώνες Κυπέλλου. Κι αυτό διότι δε θέλει να πάθει κάποια… ζημιά η ομάδα του και να τρέχει στον επαναληπτικό. Πολύ πιθανή είναι και η επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά ο Δώνης έχει πάρει στην Πάτρα τους Διούδη, Χριστογεώργο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Αποστολάκη, Μαυρομάτη, Νούνες, Ζαγαρίτη, Φάουστο, Κολοβό, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μολό, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Περέα και Σέχου.

Εκτός έχουν μείνει οι Σένκεφελντ, Ζαχίντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Καμπετσής, Βέργος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.