ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Παίξαμε σαν μια γροθιά»

Στη σημασία της ενότητας στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Παπαπέτρου: «Παίξαμε σαν μια γροθιά»

Στη σημασία της ενότητας στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

«Είναι υπέροχο να κλείνουμε έτσι ένα παιχνίδι. Είχαμε πολλές δυσκολίες αυτή την εβδομάδα. Είχαμε νέο προπονητή και ήταν δύσκολο για την ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη και έτοιμη. Παίξαμε σαν μία γροθιά, μείναμε ενωμένοι. Δεν το κάναμε αυτό σε προηγούμενα ματς, το κάναμε όμως τώρα. Αφήσαμε την ψυχή μας στο παρκέ και καταφέραμε να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορείς ποτέ να χαλαρώσεις απέναντί τους. Το ξέραμε και κάναμε κάποια λάθη στο τέλος. Προφανώς έχουν μερικούς σπουδαίους παίκτες που πήραν μεγάλα σουτ. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και σταθεροί. Δεν πληρώσαμε τα λάθη μας σήμερα, αλλά αυτό έγινε στο παρελθόν, μπορεί να γίνει και στο μέλλον. Πρέπει να είμαστε συνεπείς, τώρα παλέψαμε περισσότερο και στην άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά για 36-37 λεπτά».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...