ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η τριάρα, ο Ανουάρ και η πρόκριση!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την άνετη νίκη του Πανιωνίου, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναλύει το ποδοσφαιρικό προφίλ του Ανουάρ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την άνετη νίκη του Πανιωνίου, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναλύει το ποδοσφαιρικό προφίλ του Ανουάρ.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε για πρώτη φορά φέτος σε μία τόσο άνετη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ναι ο Πανιώνιος είχε απουσίες και είναι και η τελευταία ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη στον πρώτο γύρο εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός την ίδια ομάδα την κέρδισε με δυσκολία και λίγες ευκαιρίες και τον Παναιτωλικό δεν τον νίκησε.

Οπότε το αυτονόητο έγινε, αλλά από την άλλη είδαμε και την ομάδα φέτος για πρώτη φορά να παίρνει άνετα μία νίκη από το πρώτο ημίχρονο, να βάζει τρία γκολ, να έχει ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι και στιγμές, που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Η νίκη αυτή έβαλε και πάλι τον Παναθηναϊκό στην εξάδα, αλλά όλοι εντός και εκτός ομάδας αυτό το 3-0 το έχουν ξεχάσει ήδη. Το μυαλό είναι στην αυριανή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ομάδας. Δεν χωράει κάτι άλλο εκτός από την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά και μιλάμε, για έναν αντίπαλο, που άνετα θα μπορούσε να παίζει Σούπερ Λίγκα, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανατρέψει αυτό το 0-1 και να πάρει την πρόκριση, να πάει παρακάτω στο κύπελλο και να περιμένει την επόμενη κλήρωση στα προημιτελικά . Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα το κάνουν οι παίκτες, δεν με νοιάζει αν θα παίξουν καλά. Το μόνο, που με νοιάζει είναι να πάρουν την πρόκριση και να σβήσει αυτό το 0-1 του πρώτου αγώνα.

Η πρώτη μεταγραφή είναι μεταγραφή καλή για αυτόν τον Παναθηναϊκό. Ο Ανουάρ είναι ένας διεθνής Μαροκινός παίκτης, που αγωνίζεται στην Primera με την Βαγιαδολίδ. Δεν είναι παγκοσμίως άγνωστος. Εχει συμμετοχές και φέτος και πέρυσι. Είναι ενεργός και έχει στοιχεία, που λείπουν από τα χαφ. Τρέχει πολύ, έχει ενέργεια, είναι δυνατός στις μονομαχίες, παρότι του λείπει ύψος, φέρνει περισσότερο σε εξάρι, παρά σε οκτάρι . Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια του, αλλά στις πάσες του αποφεύγει το ρίσκο, για να μην δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει την μπάλα. Θεωρώ, ότι θα τον δούμε άμεσα να παίζει.

Exit mobile version