ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν χορταίνεις να βλέπεις την ομάδα του Δώνη!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού και την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του Δώνη, που χόρτασε τον κόσμο μπάλα στο ΟΑΚΑ και έπεται συνέχεια.

Δεν χορταίνεις να βλέπεις την ομάδα του Δώνη!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού και την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του Δώνη, που χόρτασε τον κόσμο μπάλα στο ΟΑΚΑ και έπεται συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα, τρίτη στην σειρά, είναι πλέον στην τέταρτη θέση και κοιτάει προς τα πάνω και την ΑΕΚ. Με μπάλα χάρμα οφθαλμών η ομάδα του Γιώργου Δώνη έβαλε τρία, αντί για έξι στον Ατρόμητο. Μπορεί να έπαιζε με δέκα παίκτες από το 29′ λόγω αποβολής του Κυβρακίδη, αλλά και πριν μείνει με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος ο Παναθηναϊκός είχε βάλει ένα γκολ, του είχε ακυρωθεί άλλο ένα, για ένα αυστηρό φάουλ του Ινσούα, είχε κάνει πολλές ευκαιρίες, για να βάλει και άλλα γκολ.

Το ξεκίνημα της ομάδας ήταν καταιγιστικό, οι παίκτες του Ατρομήτου δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα Ο Γιώργος Δώνης άφησε το 4-2-3-1 στο πρώτο ημίχρονο και έπαιξε με ένα 4-3-3. Ο Κουρμπέλης εξάρι, οι Ανουάρ, Δώνης εσωτερικοί και οι Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης στα άκρα, αλλά πιο μέσα με τον Μακέντα φορ. Η μπάλα, άλλαζε με ταχύτητα, ο κόσμος έτριβε τα μάτια του με αυτό, που έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο μπακ Ινσούα, Γιόχανσον έκαναν προωθήσεις από τα άκρα και η πίεση ήταν μεγάλη. Ένα 3-0 μέχρι το 29, που έμεινε με δέκα ο Ατρόμητος, θα ήταν δίκαιο σκορ, αλλά τελικά τόσα μπήκαν. Ο Κουρμπέλης πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, ο Σένκεφελντ, πάλι από στημένη φάση με κεφαλιά σκόραρε και το τρίτο το έβαλε ο Περέα από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μακέντα.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα αλλάζει επίπεδο και με την μπάλα που παίζει και τα γκολ, που βάζει, αλλά και με τους παίκτες, που έρχονται. Ο Ανουάρ και με τον Ατρόμητο ήταν καλός, ο Νάγκι μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε, πως όταν είναι έτοιμος θα κάνει την διαφορά στα άκρα και ο Αγιουμπ, που από σήμερα αρχίζει προπονήσεις θα «τρελάνει» την εξέδρα. Και με τον Καρλίτος να έρχεται και να παίζει από το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός βάζει μία μηχανή γκολ στο ρόστερ του. Μακάρι αυτό, που βλέπουμε τώρα να έχει συνέχεια και οι μεταγραφές του καλοκαιριού να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα.

Ο κόσμος, πάντως, που ήρθε στο ΟΑΚΑ έφυγε γεμάτος από το γήπεδο. Ο Δώνης είναι πολυτέλεια για αυτόν τον Παναθηναϊκό, το έχω ξαναπεί και τώρα, που εκτός από την μπάλα έρχονται και τα αποτελέσματα ελπίζω, όσοι ήθελαν να φύγει από την ομάδα να κοιτάξουν τον καθρέπτη τους και να ζητήσουν ένα συγγνώμη. Ο Δώνης απαντάει μέσα στο γήπεδο και παρουσιάζει έναν Παναθηναϊκό, που παίζει όσο πιο καλά μπορεί με βάση το ρόστερ, που έχει. Αν έρθουν και άλλοι καλοί παίκτες η βελτίωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...