ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο 1 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Μαυρομμάτη

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ως δανεικό τον Μαυρομμάτη στην Σοντερίσκε, με την οψιόν αγοράς του να ορίζεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Στο 1 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Μαυρομμάτη

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε δανεικό στη Σοντερίσκε τον Φάνη Μαυρομμάτη.

Ο Μαυρομμάτης δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής φέτος και ειδικά με πέρυσι ήταν πάρα πολύ λιγότερα. Έτσι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός.

Παρότι αρχικά είχε αναφερθεί ότι δεν υπήρχε οψιόν αγοράς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εφόσον οι Δανοί θελήσουν να κάνουν δικό τους τον Μαυρομμάτη, θα πρέπει να καταβάλλουν στους “πράσινους” το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 128.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.