ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Παναθηναϊκός: Ήττα – σοκ για την K17

Δεν τα κατάφερε η Κ17 του Παναθηναϊκού, όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός: Ήττα – σοκ για την K17

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη καλή στιγμή με τον Στόιο να μπαίνει από δεξιά, αλλά το γύρισμα Του πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 10ο λεπτό χάθηκε και δεύτερη ευκαιρία για τους πράσινους, με τον Τόρρα να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα να περνά άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παυλάκης με εξαιρετική ενέργεια και όμορφη τριπλά σούταρε αλλά ο Ψεύτης έβγαλε εντυπωσιακά, ενώ στην επόμενη Ευκαιρία ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Τζαβίδα, αλλά το σουτ Του πέρασε οριακά άουτ.

Στο 26ο λεπτό ήρθε και το γκολ για τον Παναθηναϊκό. Πολύ γρήγορη αντεπίθεση για τους πράσινους, ο Τζαβίδας σούταρε με τον τερματοφύλακα να αποκρούει ασταθώς και τον Δημοσθενιάδη να σκοράρει σε κενή εστία. Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να χάνουν ακόμα δύο ευκαιρίες με σουτ του Τζαβίδα και του Δημοσθενιάδη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και ο Ανανιάδης πρόλαβε την έξοδο του Νικολάου και με προβολή έκανε το 1-1, για τον Αστέρα Τρίπολης, φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα.

Το τελικό 2-1 πέτυχε ο Αστέρας στο 70ο λεπτό. Ο Στασινόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κωστέας με κεφαλιά έκανε το 1-2. Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν ρευστή, με τον Παναθηναϊκό να χάνει μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τους Τζαβίδα και Μπιλάλ.

Συνθέσεις του αγώνα:

Παναθηναϊκός: Νικολάου, Πορφυρόπουλος (72′ Πουλιάνος), Παυλάκης, Προδρομίτης (65′ Φρόκου), Γωγουβίτης, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος (46′ Ζούγρας), Στόιος (55′ Μπιλάλ), Τόρρα, Δημοσθενιάδης (72′ Βολάκης), Τζαβίδας.

Αστέρας Τρίπολης: Ψεύτης, Φραγκιαδάκης, Στασινόπουλος, Καλογερόπουλος, Θεοδωρίδης, Τσιράκης, Αντωνάκης, Καντέλης, Κωστέας, Ανανιάδης, Ζουγλής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ