ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το 2021 το EURO – Καθημερινές τα ματς πρωταθλημάτων, Σαββατοκύριακο τα ευρωπαϊκά!

Οριστικά για την επόμενη χρονιά πάει το EURO, όπως αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη της ΟΥΕΦΑ. Προσπάθειες να τελειώσουν τα εθνικά πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι τον τέλος Ιουνίου.

Το 2021 το EURO – Καθημερινές τα ματς πρωταθλημάτων, Σαββατοκύριακο τα ευρωπαϊκά! | panathinaikos24.gr

Οριστικά για την επόμενη χρονιά πάει το EURO, όπως αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη της ΟΥΕΦΑ. Προσπάθειες να τελειώσουν τα εθνικά πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι τον τέλος Ιουνίου.

Παναθηναϊκός – Βόλος: Η ευφυέστατη κίνηση του Ιωαννίδη και το 4-0 του Βιτάλ (vid)
Παναθηναϊκός – Βόλος: Η ευφυέστατη κίνηση του Ιωαννίδη και το 4-0 του Βιτάλ (vid) 4.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως έκανε γνωστό η ομοσπονδία της Πολωνίας, θα συμβούν τα παρακάτω:

Οι αποφάσεις για το EURO

1. Το τουρνουά EURO 2020 μεταφέρθηκε για το 2021 (11 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2021).

2. Οι φιλικοί αγώνες και τα play-off για το EURO θα αναβληθούν μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

3. Οι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2021 θα διεξαχθούν σε διαφορετική ημερομηνία.

4. Τα τουρνουά EURO U21 / EURO των γυναικών που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021, θα γίνουν σε διαφορετική ημερομηνία.

5. Οι ομάδες θα υποχρεωθούν να απελευθερώσουν τους ποδοσφαιριστές του τους για όλους τους αγώνες εθνικών ομάδων που θα γίνουν σε νέες ημερομηνίες.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα εθνικά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

1. Αν η κατάσταση το επιτρέπει, θα καταβληθούν μέγιστες προσπάθειες για να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα και τα ευρωπαϊκά κύπελλα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

2. Δεν θα υπάρχουν αποκλειστικές ημερομηνίες για παιχνίδια: Στα εθνικά πρωταθλήματα θα μπορούν να γίνουν στα μέσα της εβδομάδας και οι αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα κατά τα Σαββατοκύριακα.

3. Οι ημερομηνίες των προκριματικών γύρων για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα κατά την περίοδο 2020/21 θα καθοριστούν ανάλογα με την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close