ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τρελάθηκαν» Καλάθης και Ράις με το συμβόλαιο του Λάρκιν (Pic)

Νικ Καλάθης και Ταιρίς Ράις έμειναν έκπληκτοι με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λάρκιν με την Αναντολού Εφές.

«Τρελάθηκαν» Καλάθης και Ράις με το συμβόλαιο του Λάρκιν (Pic)

Ο Σέιν Λάρκιν επέκτεινε τη συνεργασία του με την Αναντολού Εφές για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Λάρκιν αποτέλεσε τον βασικότερο πυλώνα της τουρκικής ομάδας φέτος. Ο μπασκετμπολίστας έκανε απίθανα πράγματα στο παρκέ, οπότε ήταν αναμενόμενο να χρειαστεί μια… υπέρβαση η Εφές για να τον κρατήσει.

Έτσι λοιπόν ο Λάρκιν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τις απολαβές του να φτάνουν τα 7,7 εκατ. ευρώ. Στο άκουσμα τις είδησεις τόσο ο Νικ Καλάθης όσο και ο Ταϊρίς Ράις έμειναν έκπληκτοι.

https://twitter.com/Nick_Calathes15/status/1252354718526959618

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/ReseRice4/status/1252341600174276608

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.