ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντερλέϊ: «Η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο ήταν πολύ διαφορετική από κάθε άλλο γήπεδο» (Vid)

Στις αναμνήσεις του από το ματς της Πόρτο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ντερλέϊ.

Ντερλέϊ: «Η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο ήταν πολύ διαφορετική από κάθε άλλο γήπεδο» (Vid)

Το 2003 ο Παναθηναϊκός πραγματοποιούσε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και το κύπελλο Ουέφα.

Οι «πράσινοι» πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν φτάσει μια ανάσα από μια ακόμα ευρωπαϊκή διάκριση στην ιστορία τους, ωστόσο ο Ντερλέϊ είχε διαφορετική άποψη.

Στις αναμετρήσεις κόντρα στην Πόρτο ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να πάρει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης με την εκτός έδρας νίκη, ωστόσο στη ρεβάνς της Λεωφόρου, ο τότε ποδοσφαιριστής των Πορτογάλων ήταν αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλώντας στο «Porto Tv», ο 44χρονος σήμερα Ντερλέϊ, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που συνάντησε στο «Απ. Νικολαΐδης», αλλά και στις προσπάθειες που έκανε αυτός και η ομάδα του να προκριθεί εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα θυμήθηκε για εκείνο το ματς:

«Φτάσαμε στο γήπεδο και αρχίσαμε να βλέπουμε συρματοπλέγματα. Έμοιαζε με φυλακή. Πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε γήπεδο ποδοσφαίρου. Ήταν ένα εχθρικό περιβάλλον εκ μέρους των Ελλήνων. Αλλά δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού. Στην πραγματικότητα, μας φέρονταν πολύ καλά εκεί. Και παίξαμε πολύ καλά, η ομάδα ήταν φανταστική. Παίξαμε πολύ καλά, λίγες ομάδες έπαιξαν έτσι στην Ευρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...