ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιμένει στη διακοπή ο Αλαφούζος – Θέλει ομόφωνη απόφαση

Στη διακοπή του πρωταθλήματος επιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είναι σταθερός στις απόψεις του για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός: Επιμένει στη διακοπή ο Αλαφούζος - Θέλει ομόφωνη απόφαση

Την επιθυμία του για οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα θα επαναλάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, τονίζει με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Livesport».

Στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα η Superleague, ο Παναθηναϊκός δια μέσου του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου ή μέσω του αντιπροέδρου Λεωνίδα Μπουτσικάρη, θα επιμείνει πως άπαντες θα πρέπει να προετοιμαστούν για το χειρότερο σενάριο και να μην αναλωθούν σε άσκοπες συζητήσεις.

Ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος γνωρίζει πως θα ακουστούν αντίθετες απόψεις από τη δική του και επιθυμεί να υπάρξει ομόφωνη απόφαση για το πως θα πρέπει να διαχειριστούν την ειδική κατάσταση που υπάρχει, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, θέλει να υπάρξει ένα κοινό σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, ώστε όπως αναφέρει το δημοσίευμα να μετριαστούν οι επιπτώσεις και οι ζημιές που έχουν υποστεί οι σύλλογοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...