ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός-Επίσημο: Οι ημερομηνίες για τις Πανελλήνιες

Οι ημερομηνίες και ο τρόπος διεξαγωγής των Πανελλήνιων εξετάσεων 2020, μετά την επιδημία του κορωνοιού, το κλείσιμο των σχολείων και τα μέτρα περιορισμού στη χώρα.

Κορωνοϊός-Επίσημο: Οι ημερομηνίες για τις Πανελλήνιες

Το πώς και το πότε θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις του 2020, μετά την επιδημία του κορωνοιού, το κλείσιμο των σχολείων και τα μέτρα περιορισμού στη χώρα, ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Οπως ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών ορίζεται η 15η Ιουνίου 2020 για τα Γενικά Λύκεια και η 16η Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια. Θα εκδοθεί αναλυτικό πρόγραμμα προσεχώς.

Αναμένονται οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας για επιμέρους πτυχές του τρόπου διεξαγωγής των εξετάσεων.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Skai.grελλ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...