ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όταν ο Σενγκέλια ζήτησε το «23» στους Μπουλς και του έκλεισαν το τηλέφωνο στα… μούτρα (video)

Μία γκέλα… μεγατόνων και στα όρια της προσβολής, που έκανε όταν πήγε στους Μπουλς, μοιράστηκε ο Τόρνικε Σενγκέλια στο κανάλι της ισπανικής λίγκας.

Όταν ο Σενγκέλια ζήτησε το «23» στους Μπουλς και του έκλεισαν το τηλέφωνο στα… μούτρα (video)

Το 2012 ο Τόρνικε Σενγκέλια έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στο ΝΒΑ, αρχικά για λογαριασμό των Νετς.

Περίπου δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2014, έγινε ανταλλαγή στους Μπουλς. Αυτό το trade, λοιπόν, έμεινε για πάντα στο μυαλό του Γεωργιανού, όχι γιατί ακριβώς του δόθηκε η ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα των «ταύρων», αλλά γιατί προτού ακόμη πάει στο Σικάγο, έκανε μία γκέλα… μεγατόνων!

Τι έκανε; Όπως ιστορείται ο ίδιος στο κανάλι της ισπανικής λίγκας, όταν τον κάλεσαν από τους Μπουλς για να τον ρωτήσουν ποιο νούμερο επιλέγει, εκείνος απάντησε το ιερό… 23, του Μάικλ Τζόρνταν, το οποίο και φυσικά είχε αποσυρθεί!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όταν ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή στους Μπουλς, μου τηλεφώνησαν και με ρώτησαν ποιο νούμερο θέλω… Απλώς τους είπα ότι θέλω το “23”. Ο τύπος μου απάντησε ένα ΟΚ και μου το έκλεισε… Δεν ήξερα τι να περιμένω. Έπειτα από δυο λεπτά, με κάλεσε πίσω και μου είπε να διαλέξω άλλο νούμερο», ήταν τα λόγια του Γεωργιανού φόργουορντ, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2014 αγωνίζεται στην Μπασκόνια.

Πηγή: Sport-fm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.