ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς οι προπονήσεις του Ουάιλι (Vid)

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Τζέικομπ Ουάιλι και συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς τις ατομικές του προπονήσεις.

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς οι προπονήσεις του Ουάιλι (Vid)

Ατομικές προπονήσεις και μάλιστα σε υψηλό ρυθμό περιλαμβάνει το ημερήσιο πρόγραμμα που πραγματοποιεί ο Τζέικομπ Ουάιλι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού προσπαθεί να κρατηθεί σε άριστη φυσική κατάσταση και από τις ΗΠΑ, όπου και βρίσκεται συνεχίζει να προπονείται.

Μάλιστα ανέβασε και βίντεο στο instagram, όπου ενημερώνει το κοινό του για την σκληρή δουλειά που πραγματοποιεί, ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση που οι αγώνες συνεχιστούν και κληθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.