Σε αναζήτηση εργασίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Μίκαελ Νίλσον, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στην ανεργία εδώ και ενάμιση χρόνο, και σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ψάχνει για νέα δουλειά, καθώς έχουν αρχίσει να τον απασχολούν διάφορα προβλήματα.

Ο Νίλσον ανήκε στο τμήμα scouting του Παναθηναϊκού, όμως τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου το 2018. Από τότε, ο Σουηδός αν και παραμένει στην Ελλάδα έκανε κάποιες ενέργειες για νέα απασχόληση, ωστόσο τα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού, «πάγωσαν» όποιες συζητήσεις υπήρχαν. «Ψάχνω για δουλειά και ευτυχώς έχω καλό δίκτυο εδώ. Μου άρεσε πολύ η δουλειά μου ως σκάουτ, μου ταίριαζε απόλυτα», ήταν το αρχικό του σχόλιο στην «Espressen».

Όσο για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει προπονητής, είπε: «Πάντα έλεγα ότι δεν θέλω να γίνω προπονητής, τουλάχιστον όχι σε υψηλό επίπεδο. Η μεγαλύτερη κόρη μου έπαιζε σε μια ομάδα, αλλά τα παράτησε, γιατί δεν υπάρχει ομάδα κοριτσιών εδώ. Έτσι έγινα προπονητής για εκείνη και τις φίλες της. Έχει πλάκα. Αλλά εκεί μένουν οι προπονητικές φιλοδοξίες μου».

Για το αν σκέφτεται να γίνει μάνατζερ: «Μάνατζερ; Ποτέ! Για δύο λόφους, πρώτον δεν μου ταιριάζει και δεύτερον είναι μια… σκατένια βιομηχανία. Στο σημερινό ποδόσφαιρο, όλα είναι για τα λεφτά, κάτι που σημαίνει ότι πολλά… σκατά έρχονται μαζί. Ανέχτηκα πολλά από αυτά σαν παίκτης».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS