ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβλήματα για παλαίμαχο του ΠΑΟ λόγω κορωνοϊού

Η νέα πραγματικότητα, φαίνεται πως έχει επηρεάσει οικονομικά τον Μίκαελ Νίλσον.

Προβλήματα για παλαίμαχο του ΠΑΟ λόγω κορωνοϊού

Σε αναζήτηση εργασίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Μίκαελ Νίλσον, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στην ανεργία εδώ και ενάμιση χρόνο, και σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ψάχνει για νέα δουλειά, καθώς έχουν αρχίσει να τον απασχολούν διάφορα προβλήματα.

Ο Νίλσον ανήκε στο τμήμα scouting του Παναθηναϊκού, όμως τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου το 2018. Από τότε, ο Σουηδός αν και παραμένει στην Ελλάδα έκανε κάποιες ενέργειες για νέα απασχόληση, ωστόσο τα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού, «πάγωσαν» όποιες συζητήσεις υπήρχαν. «Ψάχνω για δουλειά και ευτυχώς έχω καλό δίκτυο εδώ. Μου άρεσε πολύ η δουλειά μου ως σκάουτ, μου ταίριαζε απόλυτα», ήταν το αρχικό του σχόλιο στην «Espressen».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.004 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει προπονητής, είπε: «Πάντα έλεγα ότι δεν θέλω να γίνω προπονητής, τουλάχιστον όχι σε υψηλό επίπεδο. Η μεγαλύτερη κόρη μου έπαιζε σε μια ομάδα, αλλά τα παράτησε, γιατί δεν υπάρχει ομάδα κοριτσιών εδώ. Έτσι έγινα προπονητής για εκείνη και τις φίλες της. Έχει πλάκα. Αλλά εκεί μένουν οι προπονητικές φιλοδοξίες μου».

Για το αν σκέφτεται να γίνει μάνατζερ: «Μάνατζερ; Ποτέ! Για δύο λόφους, πρώτον δεν μου ταιριάζει και δεύτερον είναι μια… σκατένια βιομηχανία. Στο σημερινό ποδόσφαιρο, όλα είναι για τα λεφτά, κάτι που σημαίνει ότι πολλά… σκατά έρχονται μαζί. Ανέχτηκα πολλά από αυτά σαν παίκτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.