ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Δύσκολη στιγμή για όλους μας»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου έστειλε το δικό του μήνυμα για το πρόωρο τέλος της Euroleague.

Μπερτομέου: «Δύσκολη στιγμή για όλους μας»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο γράμμα του:

«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο γράμμα μου για εσάς. Λόγω της πανδημίας, έπρεπε να ακυρώσουμε την σεζόν στην Euroleague και στο Eurocup

Προφανώς, αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή για όλους μας. Ήταν η καλύτερη σεζόν της ιστορίας μας, σε όλους τους τομείς. Σας είδαμε να έρχεστε στα γήπεδα και να πανηγυρίζετε. Είμαστε ευγνώμονες. Η πίστη σας μας οδηγεί στο να συνεχίσουμε να παίρνουμε τις αποφάσεις με βάση τους φιλάθλους μας.

Υπάρχουν στιγμές, στις οποίες οι διοργανώσεις πρέπει να μείνουν σταθερές στα “πιστεύω” τους. Πάνω απ’όλα, πρέπει να προστατέψουμε το συμφέρον των διοργανώσεών μας. Η υγεία και η ασφάλεια όλων όσων συμμετέχουν στα παιχνίδια μπαίνει πρώτη σε τέτοιες στιγμές. Πρέπει να παλεύουμε για να το κρατήσουμε αυτό σε πρώτο και σε κεντρικό πλάνο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαι απίστευτα περήφανος από την αντιμετώπιση όλης της οικογένειας της Euroleague στην κρίση. Οι παίκτες μας, οι προπονητές, το κλαμπ και όλοι οι χορηγοί έδειξαν πόσο δεσμευμένοι είναι απέναντι στις κοινότητές μας και στο μπάσκετ. Τους χειροκροτάμε, όπως ακριβώς κάνουμε και με όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοιό. Κανένας δεν μπορεί να πετύχει χωρίς υποστήριξη και το να βλέπουμε ενωμένες τις κοινότητες κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών μας υπενθυμίζει ότι όλοι μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για το άθλημα.

Από τις 12 Μαρτίου, όταν και προχωρήσαμε στην διακοπή των διοργανώσεων, μείνατε κοντά μας και μας δείξατε πόσο θέλετε την επιστροφή του μπάσκετ. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε, εξαιτίας δυνάμεων που δεν είναι στο χέρι μας. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε μοναδικές στιγμές μέσω των καναλιών μας, ενώ δουλεύουμε πιο σκληρά από ποτέ για την επόμενη σεζόν.

Είμαστε όλοι φίλοι της Euroleague, όπως κι εσείς. Ανυπομονούμε για την επιστροφή των παικτών στα παρκέ, την επανέναρξη των αγώνων και, κυρίως, να ακούσουμε τις φωνές σας. Σύντομα θα απολαύσουμε ξανά όλοι μαζί αυτές τις στιγμές. 

Μέχρι τότε, έυχομαι τα καλύτερα για τον καθένα από εσάς».

https://twitter.com/EuroLeague/status/1265226072704126976?ref_src=twsrc%5Etfw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...