ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Βγάλτε τα μάτια σας, τον Παναθηναϊκό μην τον πιάνετε στο… στόμα σας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και απαντάει σε όσους ήταν... βιαστικοί στις εκτιμήσεις τους.

Όταν έχεις κάνεις το χειρότερο ημίωρο της τελευταίας διετίας και στο τέλος φεύγεις από ο γήπεδο χωρίς να χάσεις από τον καλύτερο ΠΑΟΚ, νιώθεις μία ικανοποίηση. Μέχρι εκεί, όμως. Παναθηναϊκός είσαι, δεν πανηγυρίζεις ισοπαλίες. Δεν θέλω να σταθώ πολύ στο παιχνίδι. Δύο λόγια μόνο. Ο Παναθηναϊκός με απόντες όλη την μεσοεπιθετική του γραμμή σχεδόν για 35 λεπτά έπρεπε να χάνει 0-3 στο ημίχρονο. Ο Διούδης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από την ημέρα, που ήρθε στον Παναθηναϊκό και με συμπαραστάτες τον Κολοβέτσιο και τον Σένκεφελντ (έκαναν πολλές επεμβάσεις εντός περιοχής) η ομάδα κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές το Δώνη το παιχνίδι ισορρόπησε, αλλά… έσβησε και από ευκαιρίες, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Στο τέλος βέβαια, παραλίγο να πάρει και όλο το παιχνίδι με το πλασέ του Καμπετσή, από το σουτ του Κολοβού. Ανεξάρτητα με την εικόνα της ομάδας, το σημαντικό είναι, ότι σε άλλο ένα ντέρμπι δεν έχασε, ήταν αξιοπρεπής και για άλλο ένα παιχνίδι… βούλωσε στόματα. Φαντασθείτε τι θα διαβάζαμε σήμερα, από ….κάποιους ,αν δεν υπήρχε ο Διούδης : «Το έδωσε το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ, ο Δώνης έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ και το έδωσε στον ΠΑΟΚ, για να βγει Τσάμπιονς λίγκ». Εκτός όλων των άλλων όλοι αυτοί οι… φωστήρες ξεχνούν ότι ο Δώνης είναι με τον ΠΑΟΚ, ακόμα στα δικαστήρια.

Δεν ήρθε το διπλό, όμως, και ενώ κάποιοι είχαν αρχίσει να… γράφουν, σταμάτησαν να τα γράφουν και τα διάβασαν μόνοι τους. Εδώ όλη την εβδομάδα ….ανακάλυψαν, ότι ο Δώνης θα βάλει τα …δεύτερα με τον ΠΑΟΚ. Και έπαιξε η ίδια ενδεκάδα με τον Μπουζούκη τελικά αντί του Αγιούμπ, αφού ο Νάγκι υπέστη θλάση στην προθέρμανση. Και σε αυτό ….μέσα έπεσαν. Και επειδή έχουμε τα δικά μας, που μας έχουν κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας και δεν αντέχω και τους απέξω να λένε διάφορες αηδίες ένα θα πω. Τον Παναθηναϊκό μην τον πιάνετε στον στόμα σας, ούτε στο… χέρι σας. Ο Παναθηναϊκός πάντα και αδιάφορος να είναι και κίνητρο να μην έχει τα παλεύει τα παιχνίδια. Και ειδικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Άλλες ομάδες πανηγύριζαν γκολ του Ολυμπιακού εναντίον τους και εντός έδρας, για να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική.

Οπότε όταν γράφετε, η μιλάτε για τον Παναθηναϊκό να… πλένετε το στόμα σας. Ο Παναθηναϊκός ακόμα και έτσι χθες δεν έχασε και πήρε το ίδιο αποτέλεσμα, που πήρε με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει ποιος θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Ας βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό να μην τον πιάνουν στο στόμα τους, ούτε οι μέν, ούτε οι δε.

*Στα έξι τελευταία παιχνίδια των play offs η ομάδα θα κατέβει με πολλά νέα παιδιά, αφού φεύγουν σχεδόν όλοι, όσοι έχουν λήξη συμβολαίων, η λήξη δανεισμού στις 30 Ιουνίου. Η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ αδύναμη σε αυτά τα παιχνίδια και ο… Θεός βοηθός.

*Χθες σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ βοήθησαν οι αλλαγές, που ήρθαν από τον πάγκο. Ολοι. Ο Αγιούμπ, ο Ανουάρ, ο Καμπετσής, ο Κολοβός, ο Νούνες. Ολοι στο τέλος βοήθησαν να αλλάξει κάπως η εικόνα της ομάδας και να τελειώσει ψυχωμένη το ντέρμπι.

*Είναι παρωδία όλο αυτό, που βλέπουμε, χωρίς κόσμο και με τους παίκτες μετά από τρίμηνη αποχή την μία Κυριακή να είναι πολύ καλοί και την άλλη να μην μπορούν να …τρέξουν. Ας τελειώνει αυτή η φετινή παρωδία, όπως εξελίσσεται, για να δούμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

*Είναι τραγικό να είσαι η ΕΠΟ και να μην δίνεις μία λύση με τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου και οι ομάδες να τελειώνουν το πρωτάθλημα με τις κ-19..

Exit mobile version