ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός στόπερ έχει τελειώσει από τον Άρη και κάνει στη Θεσσαλονίκη θεραπείες για τον τραυματισμό του. Την Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να βρει μαζί με την οικογένειά του το νέο σπίτι στην πρωτεύουσα και σιγά σιγά να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Βέλεθ θα μεταβεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ τις επόμενες μέρες, αλλά και στο Κορωπί, όπου θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ο έμπειρος στόπερ έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια με το τριφύλλι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 76.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.