Τάκης Τριαντόπουλος, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Βόβορας και Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, το δύσκολο τοπίο που διαμορφώνεται, την επόμενη μέρα και τη μεγάλη Παναθηναϊκή προσπάθεια που θα γίνει απ’ όλους τος ανθρώπους, αλλά και τον κόσμο.

Ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, παρουσίασε τους ρόλους στην αλλαγή σελίδας και μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα και τις συνθήκες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η σχέση με την Euroleague θα τοποθετηθεί σε πιο ήρεμο και  πλαίσιο.

Οι νέοι General Managers, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης εκφράστηκαν με… Παναθηναϊκά λόγια για τη νέα προσπάθεια και έστειλαν το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ο κόουτς Βόβορας ανέλυσε το αγωνιστικό πλάνο, τονίζοντας ότι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα με ενέργεια, αλλά και κίνητρο από τους παίκτες που θα έρθουν, ενώ αποκάλυψε ότι ο Νίκος Παππάς δε θα συνεχίσει στο τριφύλλι.

Ο νέος αρχηγός, Ιωάννης Παπαπέτρου, υποστήριξε ότι είναι ανυπόμονος για την επόμενη σεζόν και φυσικά στάθηκε στην παρουσία Αλβέρτη, Διαμαντίδη στην ομάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου