ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ BLOG

Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει

Ο Σωτήρης Πανταλέων, μέσα από το Panathinaikos24.gr, γράφει για τη νίκη στο Ρέντη και τονίζει όμως ότι το δεύτερο ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει

Καλησπέρα σας,

Εχθές πήραμε μια σημαντική νίκη και κάναμε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα πήγε πολύ καλά χθες και φτάσαμε σε άλλη μια σπουδαιά νίκη επί του Ολυμπιακού.

Παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν η ομάδα ρολάρει πολύ καλά. Βγάζουμε ποιότητα και πάθος, πράγμα που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η χθεσινή νίκη μας είναι άλλη μια επιβεβαιώση ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για τα καλά, ότι το League Cup δεν ήταν ένα πυροτέχνημα.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά πρέπει να πω σε όλους ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το παιχνίδι την Κυριακή στον Αγ. Θωμά είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει και θα παλέψει για να φέρει τη σειρά στα ίσα.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι ανεξάρτητα αν θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή όχι, αυτή η ομάδα πρέπει να στηριχθεί οικονομικά από όσους μπορούν, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Αυτό φυσικά είναι εφικτό με το να γίνουν ,όσοι περισσότεροι Παναθηναϊκοί γίνεται, μέλη στον Ερασιτέχνη.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης Πανταλέων»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...