ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ξεσπά η Τσέλσι, “ρέστα” η Λούτον!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ξεσπά η Τσέλσι, “ρέστα” η Λούτον!

Με λιγότερες, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό (14/07) κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές στοιχήματος για εσάς! Γεμάτο πρόγραμμα στην Championship της Αγγλίας, 32η αγωνιστική στην Πορτογαλία, ενώ στο Λονδίνο η Τσέλσι έχει ευκαιρία να εδραιωθεί εντός 4αδας. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των επιλογών μας. 

Ξεσπά η Τσέλσι!

Ξεκινάμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις από το Λονδίνο και συγκεκριμένα το Stamford Bridge, όπου στις 22:15 η Τσέλσι υποδέχεται τη Νόριτς για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Οι “μπλε” προέρχονται από κάκιστη εμφάνιση και βαριά ήττα (3-0) στο Σέφιλντ από τη Γιουνάιτεντ, αλλά χάρη στις απώλειες των Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμειναν στην 3η θέση με 60 βαθμούς, στο +1 από τους παραπάνω ανταγωνιστές για μία θέση στο επόμενο Champαions League. Η ομάδα του Λάμπαρντ μετρά 4 σερί εντός έδρας νίκες και η αναμέτρηση είναι η πιο εύκολη μέχρι το φινάλε, αφού στη συνέχεια αντιμετωπίζει Λίβερπουλ και Γουλβς.

Η Νόριτς αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία! Συνέχισε την τραγική της πορεία και μετά την καραντίνα, προέρχεται από 8 διαδοχικές ήττες! Στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα μόλις μία φορά!

Η Τσέλσι έχει ευκαιρία απόψε να ξεσπάσει και να πάει στο +4 από τους διώκτες της. Η κουρασμένη και απογοητευμένη Νόριτς είναι ο ιδανικός αντίπαλος και περιμένουμε μεγάλο σκορ. Επιλογή μας το Over 3.5 σε απόδοση 1.95.

“Τελικός” για τη Λούτον!

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την Αγγλία και το Λούτον, όπου στις 21:45 η τοπική ομάδα φιλοξενεί την ΚΠΡ στο πλαίσιο της 44ης αγωνιστικής της Championship.

Η Λούτον συνεχίζει να το παλεύει, την Παρασκευή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χάντερσφιλντ (0-2) και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. 2-3-1 το ρεκόρ της μετά την καραντίνα, με 44 βαθμούς συγκομιδή είναι στο -2 από μία θέση “σωτηρίας”.

Η ΚΠΡ από τη μεριά της μοιάζει εξασφαλισμένη. Με 53 πόντους είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και μόνο με “θαύμα” θα κινδυνέψει. Μετά τη διακοπή μετρά 5/6 ήττες, πιο πρόσφατη το βαρύ 0-3 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ το Σάββατο.

Η Λούτον θα παίξει ρέστα απόψε, η ΚΠΡ δεν καίγεται, επομένως θα πάμε με το κίνητρο του άσου σε απόδοση 2.37.

Αγγαρεία στην Πόντα Ντελγκάδα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας από την Πορτογαλία. Στις 19:00, η Σάντα Κλάρα φιλοξενεί την Άβες για την 32η αγωνιστική της Liga NOS. 

Η Σάντα Κλάρα, παρότι προέρχεται από τρεις σερί ήττες από Μποαβίστα, Μαρίτιμο και Σπόρτινγκ (όλες στο 0-1), έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Αντιθέτως, η Άβες έχει υποβιβαστεί, ούσα ουραγός για τη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Νίκη γοήτρου το 1-0 επί της Σετούμπαλ την προηγούμενη εβδομάδα, σκόραρε για πρώτη φορά μετά από επτά συνεχόμενα “στείρα” παιχνίδια.

Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και υποφέρουν επιθετικά. Περιμένουμε ένα κακό παιχνίδι με αργό ρυθμό και λίγες φάσεις, επομένως θα επιλέξουμε το No Goal, σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.