ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχονται Βιγιαφάνιες και Ξαβιέ

Εντός της εβδομάδας στην Αθήνα οι δυο παίκτες για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.

Έρχονται Βιγιαφάνιες και Ξαβιέ

Εντός της εβδομάδας στην Αθήνα οι δυο παίκτες για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι ολοκληρώνουν τις επόμενες μέρες δυο ακόμη κινήσεις για τη μεσοεπιθετική τους λειτουργία και προχωρούν για τις άλλες.

Οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Αντόνιο Ξαβιέ θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα, ώστε να βάλουν τις υπογραφές τους και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή τους στο τριφύλλι. Τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Ισπανός έχουν συμφωνήσει σε όλα, ενώ ο τελευταίος δεν αγωνίστηκε χθες στην αναμέτρηση της Τοντέλα με τη Μορεϊρένσες (2-1) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Πορτογαλίας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συγκεκριμένες μεταγραφές θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια ο Τσάβι Ρόκα θα κινηθεί για την ενίσχυση στις άλλες θέσεις, όπως των ακραίων μπακ και του κεντρικού χαφ.

https://www.youtube.com/watch?v=NAVs91qpAHA&t=18s

https://www.youtube.com/watch?v=A8GxIm7WqDk

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...