ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα για Μακέντα»

Πρόταση των Σέρβων για τον Κίκο Μακέντα απέρριψε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της χώρας.

«Αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα για Μακέντα»

Πρόταση των Σέρβων για τον Κίκο Μακέντα απέρριψε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της χώρας.

Η «Zurnal» αναφέρεται στο έντονο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Ιταλό.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, έγινε πρόταση ύψους 300.000 ευρώ στο «τριφύλλι», αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι με ένα τόσο χαμηλό ποσό το τριφύλλι δεν πρόκειται να δώσει τον βασικό του φορ.

Τον Ιταλό άσο έχει βάλει στο… μάτι και σύλλογος από το Ντουμπάι, αλλά και από την Τουρκία. Μάλιστα, όπως ανέφερε την Πέμπτη το «Mozzartsport», ο Ερυθρός Αστέρας έχει σοβαρές πιθανότητες για τον ποδοσφαιριστή, αφού στην παρούσα φάση δίνει μόλις 50.000 ευρώ λιγότερα στον παίκτη από τον σύλλογο του Ντουμπάι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.