ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Όταν ο Κουτλουάι ήρθε στο «τριφύλλι» (Vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θυμήθηκε το καλοκαίρι του 2001, όταν ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι έγινε μέλος της ομάδα του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Όταν ο Κουτλουάι ήρθε στο «τριφύλλι» (Vid)

Το καλοκαίρι του 2001 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή ενός παίκτη που αγαπήθηκε από το «πράσινο» κοινό και με την ομάδα έζησε σπουδαίες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον Παναθηναϊκό ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και ήταν από τους πρωτεργάτες της ομάδας το 2002 όπου οι «πράσινοι» κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης στο φάιναλ φορ της Μπολόνια, κόντρα στη Βίρτους.

Έτσι, η «πράσινη» ΚΑΕ δεν ξεχνά την παρουσία του Τούρκου αθλητή στο «τριφύλλι» και μέσα από τα social media, ανέβασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Ίμπο» αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2003, αλλά και τη σεζόν 2004-05, πανηγυρίζοντας 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 Κύπελλα αλλά και την κατάκτηση της Euroleague μέσα στην Μπολόνια, το 2002.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.