ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καθάρισε» με τεσσάρα η Κ-17 τον Ατρόμητο

Η Κ-17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης του Ατρομήτου εκτός έδρας.

«Καθάρισε» με τεσσάρα η Κ-17 τον Ατρόμητο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Κ17 του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 4-1 εκτός έδρας της αντίστοιχης του Ατρόμητου. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Φραντζέσκου ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης των αντιπάλων τους, βγάζοντας μεταξύ άλλων σταθερότητα στο παιχνίδι τους.

Το Τριφύλλι μπήκε δυνατά στο ματς από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 2’ ο Κυριόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 20’ ο Νταμπίζας, μετά από ασίστ του Καλοσκάμη, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 28’ ο Καλοσκάμης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τέταρτο γκολ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 37’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο πρώτο λεπτό της επανάληψης σε 4-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.140 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Καμαρός, Τσεβάς (58′ Λιατίφης), Αλεβιζάκης, Ζεϊμπέκης, Ψύλλας, Βολάκης (76′ Καπαματζιάν), Συμεωνίδης (46′ Τσιάβος) Νταμπίζας (62′ Καλός), Κυριόπουλος (76′ Παπανικολόπουλος), Καλοσκάμης.

Ατρόμητος: Σταυριανάκος, Μπίμπας, Παναγιώτου, Γκίνης, Κορομηλάς, Πιζάνιας (65′ Καλαμάτας), Κουτουλάκος (54′ Αλεξίου), Τσαντίλας, Πατσατζόγλου (54′ Τσαγκάρης), Μούτσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.