ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

«Μπόλονι» έπρεπε το καλοκαίρι!

Τον Ρουμάνο ή κάποιον σαν αυτόν έπρεπε να φέρει μετά τον Δώνη ο Αλαφούζος αντί να τζογάρει με τον Πογιάτος. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

«Μπόλονι» έπρεπε το καλοκαίρι!

Τον Ρουμάνο ή κάποιον σαν αυτόν έπρεπε να φέρει μετά τον Δώνη ο Αλαφούζος αντί να τζογάρει με τον Πογιάτος. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε λοιπόν. Ο Ντάνι Πογιάτος αποτελεί οριστικά παρελθόν αφού ο Γιάννης Αλαφούζος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάλαβε το λάθος του καλοκαιριού.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού άκουσε την εισήγηση του Ρόκα παίρνοντας ένα τεράστιο ρίσκο το οποίο ε τέλει πλήρωσε το τριφύλλι με το τραγικό του ξεκίνημα. Δεν υπήρχε άνθρωπος που δεν είχε χτυπήσει το καμπανάκι για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης επιλογής και δυστυχώς το κακό δεν άργησε να έρθει.

Οι πράσινοι επιχείρησαν στη μεταγραφική περίοδο να αναβαθμίσουν ποιοτικά το ρόστερ τους και με βάση τις επιλογές που έγιναν το πέτυχαν. Αυτό δεν έχει βγει ακόμη μέσα στο γήπεδο αλλά ουδείς μπορεί να πει ότι οι παίκτες που ήρθαν δεν είναι καλοί. Σαφώς και μπορεί να μην βγουν πλην όμως η συντριπτική πλειοψηφία όσων αξιολογούσαν το πράσινο ρόστερ μιλούσε με κολακευτικά λόγια και αυτό σίγουρα κάτι λέει.

Και να που ο Πογιάτος αποτελεί με το καλημέρα παρελθόν, πριν καλά καλα γίνει παρόν. ΟΚ δεν συνηθίζονται οι αλλαγές από την τρίτη αγωνιστική πλην όμως εδώ το πράγμα έκανε μπαμ ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Δεν μπορούσε να το γυρίσει το χαρτί ο πρώην κόουτς των μικρών της Ρεάλ, τα ίδια και… χειρότερα ισχύουν και για τον Ρόκα.

Νέος προπονητής εκτός συκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Μπόλονι, μια σαφώς πιο safe επιλογή. Σε άλλη ιστοσελίδα που εργάζομαι τον χαρακτήρισα «κανονικό προπονητή» και αυτό θαρρώ πως τα λέει όλα. Το αν θα πιάσει ή όχι είναι κάτι σχετικό. Όχι για τον ίδιο αλλά για τον οποιονδήποτε. Είναι όμως αναμφίβολα μια πολύ καλή επιλογή, μια κίνηση που έπρεπε να κάνει ο Αλαφούζος από το καλοκαίρι. Τέτοιον προπονητή έπρεπε να πάρει (ς) και όχι να το ρίξεις στα πειράματα και στους μαθητευόμενους μάγους. Κάλλιο αργά παρά ποτέ φυσικά μπας και προλάβεις να σώσεις ότι σώζεται.

Πέραν του προπονητή ο Παναθηναϊκός έκανε και μια πολύ καλή προσθήκη στα χαφ. Εκεί που πόναγε, σε ένα πρόβλημα που φώναζε από χιλιόμετρα. Ο Μαουρίσιο μπορεί να εξελιχθεί στον πρωταγωνιστή της μεσαίας γραμμής του τριφυλλιού, είναι το κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών, είναι κάτι που δεν είχες και σου έλειπε.

Εννοείται πως δεν  θα αρχίσει να πετάει ο Παναθηναϊκός επειδή έγιναν αυτές οι δύο κινήσεις. Ηδη έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος, όμως ακόμη και τα βασικά να γίνουν η ομάδα θα διαφέρει όπως η νύχτα με τη μέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE