Ο Λάζλο Μπόλονι έχει καταλήξει στο ποια είναι τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και καλείται να τα λύσει για να μην παρουσιάζει η ομάδα αυτή την άθλια εικόνα.

Δεν είναι μόνο οι 9 βαθμοί σε 8 ματς στο πρωτάθλημα και η επιστροφή στις ήττες. Είναι το κακό πρόσωπο που δείχνει το τριφύλλι, το οποίο μπορεί κατά διαστήματα  να έχει μια καλή απόδοση, αλλά  μέχρι εκεί. Το ποδόσφαιρο που παίζει συνολικά η ομάδα είναι αποκρουστικό και… εκτός λογικής κάποιες φορές. Στο ματς με τον Ατρόμητο, η εμφάνιση ήταν άθλια κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας και ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε για μια ακόμη φορά, χάνοντας το ματς από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει εντοπίσει, πλέον, τα προβλήματα και καλείται να τα διορθώσει, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει παρατηρήσει τα εξής:

-Πρόβλημα στην ανάπτυξη και τη δημιουργία.

-Αργή μετάβαση, με αποτέλεσμα το προβλέψιμο παιχνίδι.

-Πρόβλημα στη φυσική κατάσταση και αδυναμία στις μονομαχίες.

Ταυτόχρονα, ο Ρουμάνος κάνει την αξιολόγήσή του στο ρόστερ της ομάδας και μετά τη διακοπή θα έχει ολοκληρωμένη άποψη. Οπως έχουμε τονίσει ξανά προς τα μέσα με τέλη Δεκεμβρίου, ο 67χρονος θα μιλήσει με τη διοίκηση τόσο για τη μεταγραφική ενίσχυση, όσο και για το ποιους δεν υπολογίζει. Εκεί δεν αποκλείεται ακόμη και το… κόψιμο ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών.  Αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των συζητήσεων του Μπόλονι με τον Αλαφούζο και από τον σχεδιασμό για τη συνέχεια.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα στο Κορωπί, ο Ρουμάνος περιμένει πως και πως τις προπονήσεις για να δουλέψει με άνεση. Άνεση, η οποία δεν υπήρχε το τελευταίο διάστημα.  Τις τελευταίες 8 μέρες, με τρία συνεχόμενα παιχνίδια, έγιναν μόλις δυο “κανονικές” προπονήσεις. Ο Μπόλονι είναι στεναχωρημένος μα αισιόδοξος για αλλαγή της εικόνας, αρκεί να δουλέψει αυτό το διάστημα της διακοπής με τους ποδοσφαιριστές του και να προσπαθήσει να βελτιώσει δυο τομείς: Τη φυσική κατάσταση και τη δημιουργία. Γι αυτό και θα γίνει πολλή δουλειά σε αυτά τα δυο κομμάτια από τον Ρουμάνο, τους συνεργάτες του και τους παίκτες.

Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, αφού υπάρχει διήμερο ρεπό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS