ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε νέο συνεργάτη

Επίσημος συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η Centro για τις σεζόν 2020/21 και 2021/22

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε νέο συνεργάτη

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την CENTRO, στην οποία ανατέθηκε η ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου «Γ. Καλαφάτης» και θα είναι επίσημος συνεργάτης για τις σεζόν 2020/21 και 2021/22.

Η CENTRO της Nikolidakis Group είναι η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία παραγωγής επίπλων κουζίνας. Με 50 χρόνια εμπειρίας αλλά και 24 καταστήματα στην Ελλάδα και παρουσία σε 20 χώρες, η CENTRO προσφέρει πιστοποίηση ποιότητας και ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε μικρού ή μεγάλου project που αναλαμβάνει.

Η CENTRO, μειώνοντας διαρκώς το οικολογικό της αποτύπωμα, έρχεται να προστεθεί στους «συμπαίκτες» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εμπορικής προοπτικής και της εταιρικής δυναμικής της ομάδας

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.