ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαβιέρ: «Θα επιστρέψω σύντομα δυνατός»! (Pic)

Το πρώτο μήνυμα του Αντόνιο Σαβιέρ μετά τον τραυματισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σαβιέρ: «Θα επιστρέψω σύντομα δυνατός»! (Pic)

Ο Αντόνιο Σαβιέρ τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από κάθε δραστηριότητα της ομάδας του για τον επόμενο ένα μήνα, όμως όπως τονίζει ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, θα επιστρέψει πιο δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα χθες για δύναμη και ελπίδα. Θα επιστρέψω σύντομα δυνατός για να βοηθήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού πάλι…».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by axavier7 (@axavier_7)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.