ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σπουδαία κίνηση από τον σύνδεσμο Γκύζη!

Η Θύρα 13 Γκύζη συγκεντρώνει τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Ανθρωπος".

Σπουδαία κίνηση από τον σύνδεσμο Γκύζη!

Η ανακοίνωση

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού στο Γκύζη καλει τον κόσμο να φέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας ο Άλλος Άνθρωπος το Σάββατο 12 Δεκέμβρη πριν τον αγώνα της ομάδας μας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τους κατοίκους της γειτονιάς μας να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας, που αποτελεί μια κίνηση στήριξης με τις δυνάμεις μας στους φτωχούς, τους άστεγους, τους χαμηλόμισθους και κάθε άνθρωπο που βρίσκει με καθημερινό τρόπο τροφή από την Κοινωνική Κουζίνα του άλλου ανθρώπου, τον καιρό της πανδημίας που η κατάσταση για όλους μας γίνεται όλο και χειρότερη, όλο και πιο δυσβάσταχτη.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λαός σώζει τον λαό. UNDERGROUND ΓΚΥΖΗ 13

Υγ. Προτεραιοτητα σε οσπρια, ελαιολαδο, ειδη υγιεινης και παιδικα ειδη ( πανες, σκονη γαλακτος, μωρομαντιλα κλπ.)

Υγ2. Ο συνδεσμος θα ειναι ανοιχτος απο τις 10 το πρωι και μεχρι το τελος του ματς. Με ολα τα υγειονομικα μετρα.

Υγ3. Ειμαστε απο την ΛΕΩΦΟΡΟ….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.